Læringsstile og formidling af stoffet

Undervisning er ikke en sekundær opgave, men en primær opgave for os! Derfor er vi certificerede i ”Læringsstile”. Læringsstile handler om at kunne formidle og anvende forskellige undervisningsmetoder der gør, at kursisterne bedre indlærer og kan huske, det som de lærer på uddannelsen og kurserne. Vi gør en stor indsats for at gøre undervisningen alsidelig, spændende, værdiskabende for virksomheder, anvendelig og praktisk, og ikke mindst involverende.
I undervisningen inddrager vi altid teknisk udstyr, inventar og personlige værnemidler, når det er relevant og muligt. Det gør at kursisterne har mulighed for at få udstyret i hænderne og se, hvad der ret faktisk findes på markedet.

Rum og bevægelse

Vi ved, at mange mennesker indlærer forskellig. Nogle mennesker lærer bedst, når de er i bevægelse, derfor er vores undervisningslokaler altid store, så kursisterne har mulighed for at stå eller gå rundt i lokalet, imens vi underviser. Dette giver en meget større indlæring for nogle mennesker. Det er i øvrigt heller ikke alle mennesker, som er vant til at sidde ned en hel dag. Vores erfaring viser, at det ikke generer andre på holdet, når nogle kursister vælger at stå eller gå rundt i lokalet.

Ergonomi ambassadør

På den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for kontoransatte, bliver kursisterne også uddannet som ”Ergonomi ambassadør”. Dette betyder, at kursisten bliver den person som kollegaer kan henvende sig til, når de skal have personlig vejledning i bedre arbejdsstillinger og bevægelser på kontorarbejdspladsen.
Kursisten bliver klædt på til dette, ved at de selv kommer til at arbejde med indstilling af kontorstol, skrivebord, tastatur, mus og skærm på kursusstedet.

Kursisten får en ergonomi-guide med hjem, så kursisten selv og sikkert kan vejlede og rådgive kollegaerne på en tryg måde.

En livline

Når undervisningsforløbet er slut, har kursisten altid en ”livline” til os, hvis udfordringerne bliver for stor eller uoverskuelige. Kursisten kan altid ringe til os for at få sparring eller rådgivning til konkrete udfordringer – små som store! Helt gratis!

Vi gør med garanti en forskel!