Download brochure

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR UDDANNELSER & KURSER

PRIS PR. PERSON I 2018

kr. 4.500,00 ekskl. moms
Prisen er inkl. fuld forplejning under uddannelsen samt komplet kursusmateriale og kursusbevis.

TILMELDING

Både du og din leder/arbejdsgiver får tilsendt en skriftlig bekræftelse efter din tilmelding er modtaget. Bemærk venligst, at du ikke er tilmeldt kurset, før du har modtaget en skriftlig bekræftelse herpå. Normalt sendes denne inden for få minutter. Udebliver bekræftelsen, bedes du henvende dig til info@arbejdsmiljoekurser.dk
Kursets gennemførelse afhænger af antal deltagere, og vi forbeholder os derfor retten til aflysning og flytning af kursusdatoer eller sted.
Senest 8 dage før kursusstart får du tilsendt faktura og program med information om tid og sted.

AFMELDING

Afbestilling eller omvalg til anden uddannelse kan foregå omkostningsfrit indtil 4 uger før kursusstart.
Ved afmelding 2-4 uger før kursusstart opkræves 50 % af kursusprisen.
Ved afmelding mindre end 2 uger før kursusstart eller ved udeblivelse, opkræves fuld pris.
Husk altid at få en skriftlig bekræftelse på din afmelding.

FLYTNING AF KURSUSDAG

Ifølge Arbejdstilsynets krav til den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse skal du begynde og afslutte uddannelsen på samme hold, med mindre tvingende omstændigheder forhindrer dig i at deltage. Bliver det nødvendigt at flytte en eller flere dage, beregner vi en ekstra pris for kurset på 1.000 kr. ekskl. moms for at dække meromkostninger. Det samme gør sig gældende for alle øvrige kurser og uddannelser.

FRAVÆR

Det er ikke tilladt at have fravær på uddannelsen. Hvis du af uforudsete årsager er forhindret i at deltage i dele af uddannelsen, kan der i helt særlige tilfælde gives mulighed for at få den manglede undervisning på et andet hold.
Uddannelsen afholdes over 3 dage, i alt 22 timer ekskl. frokostpauser. Det er et lovkrav, at kursisten er til stede i samtlige undervisningstimer.

KURSUSBEVIS

Når du har gennemført uddannelsen får du og din arbejdsgiver tilsendt et kursusbevis, som er godkendt af Arbejdstilsynet og som skal kunne forevises Arbejdstilsynet på forlangende.


Har I spørgsmål til uddannelser og kurser, eller brug for hjælp, kan I med fordel ringe eller skrive en mail til os.

Vi vil besvare jeres henvendelse så hurtigt som muligt.

Peter Guldager, indehaver af ArbejdsmiljøBasen ApS